Online jouw tuin samenstellen

Plantengrow.nl voor al jouw planten

 

Dankzij plantengrow.nl kan jij nu makkelijk en snel vanuit je luie stoel jouw tuin inkopen doen voor het voorjaar en zomer. Dankzij het grote assortiment is er een ruime keus aan soorten planten. Denk hierbij aan haagplanten zoals Coniferen, Taxus en Buxus, maar ook bodembedekkers als Hedera, Kardinaalmuts, Schildzaad en Engels gras. Heb je een voorkeur voor vaste planten? Geen probleem! Het grote assortiment biedt huis aan tientallen soorten vaste planten zoals; Duizendblad, Monnikskap, Edelweiss, Anemonen, Pluimspirea, Campunela’s, Lupina’s en Klaprozen, maar nog veel meer. Liever planten in pot op je balkon. Dan zijn er ook Fuchia’s, Purperklokjes, Siergrassen, Lavendel en Hulst te vinden. Dit is tevens ook ideaal in de volle grond in je tuin te gebruiken.

 

Veilig en snel je planten in huis en tuin

 

Doordat je veilig en snel kan bestellen en betalen worden je bestelde planten zorgvuldig bij je thuis bezorgd en door de garantie en zorgvuldige verzorgingsuitleg die aangegeven staat op de website ben je verzekerd van succes.

 

Sla je liever wat groter in om je tuin zomer klaar te maken? Dan kan je naast de kleinere planten ook complete bomen bestellen. Zo ben je in je tuin, op het balkon of je terras verzekerd van een goede opvulling met de nodige bloesem en groen in het voorjaar en zomer. De bomen in het assortiment bestaan uit Berken, Esdoorns, Meidoorns, Gouden Regen, Prunus en de altijd mooie Magnolia’s. Vul dit op met mooi siergras zoals o.a. Zegge, Smele, Pampasgras, Bloedgras en Leliegras. Heb je in de wintermaanden liever een wat lege tuin zodat je alles ziet opkomen in de zomer, dan zit je altijd goed met Varens. Varens zijn er ook in diverse soorten. Zo heb je genoeg keus in welke Varen het beste bij jou en jouw tuin past. Zo zijn er Mannetjesvarens, Dubbeloofvarens, Tongvarens, Naald- en Struisvarens.

 

Tot slot kan je ook nog je kale muren of schutting omtoveren in een mooie groene muur met of zonder bloemen. Dankzij een klimop is dit goed mogelijk. Klimop is zowel in het donkergroen als bont te krijgen. Liever met wat meer kleur? Dan zijn er ook Klimhortensia’s te vinden, maar ook Trompetklimmers en het prachtige Blauwe Regen. Kortom er is genoeg aan soorten tuinplanten te vinden op plantegrow.nl voor jouw tuin of balkon. Geniet daarom snel van jouw voorjaarstuin!