Op zoek naar een uniek fotokader? Overzicht van onze speciale lijsten

Met fotokaders creëert u een persoonlijk en uniek interieur, maar welke lijst past nu het beste bij de foto? Er zijn honderden verschillende fotokaders, dit kan het soms best lastig maken om de juiste te kiezen. Heeft u al genoeg normale lijstjes in huis staan? Dan kan het leuk zijn om voor een uniek model te kiezen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een op maat gemaakte lijst of een exemplaar met een bijzondere vorm?

Een fotokader op maat

De meest gangbare formaten voor een fotokader zijn alle afmetingen tussen de 10x15cm en 70x100cm. Heeft u een afwijkende fotomaat en bent u op zoek naar een geschikte lijst? Het kan een optie zijn om de fotokader op maat te laten maken. Op deze manier kunt u het formaat en het uiterlijk helemaal zelf bepalen. 

Speciale vormen

De meeste fotokaders hebben een rechthoekige of vierkante vorm, maar vergeet niet dat er ook andere vormen zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ‘normale’ lijstjes te combineren met ronde of ovale exemplaren. Op deze manier wordt er een uniek en speels effect gecreëerd. Let er wel op dat de gehele foto in de meeste gevallen niet helemaal in beeld komt. Als dit belangrijk voor u is, kunt u het beste voor een rechthoekige fotokader kiezen. Bovendien is het ook mogelijk om een hippe collage te creëren. Door een multi fotokader te gebruiken, kunt u meerdere foto’s in een keer tentoonstellen. Hoe makkelijk is dat?

Kies voor een bijzondere lijst

Het is natuurlijk een kwestie van persoonlijke smaak, maar een lijst kan in een klap veel specialer worden als deze een kleurtje heeft. Het is belangrijk dat het uiterlijk bij de rest van uw interieur past, maar het is ook niet erg als de fotokader niet geheel aansluit bij de door u gekozen woonstijl. Houdt u van strak en modern? Dan kunt u bijvoorbeeld voor een aluminium fotokader in een basic grijze kleur kiezen. Maar het kan ook erg leuk zijn om verschillende kleuren lijsten met elkaar te combineren. Neem een kijkje in onze collectie en ontdek rode, blauwe, maar ook beige fotokaders.

Op zoek naar een uniek cadeau?

Bent u nog op zoek naar een cadeau voor een dierbare? En wilt u een keer iets origineels geven in plaats van een standaard kleinigheidje? Kies voor een foto cadeau! Het is mogelijk om een gepersonaliseerde foto te plaatsen op verschillende producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mok, dienblad of puzzel met foto. Een gepersonaliseerd fotocadeau kan gemakkelijk online worden gemaakt en kost helemaal niet veel tijd. U kunt het zo gek niet bedenken; op allerlei verschillende producten kan een foto worden geplaatst. Het enige wat u hoeft te doen, is het selecteren van de juiste foto.