Waarom zijn Leolux meubelen de beste keuze?

Leolux meubelen zijn een goede keuze voor iedereen die fijn wil wonen. Meubels zijn het belangrijkste onderdeel van het interieur. Leolux combineert functionaliteit met creativiteit, wat resulteert in meubelen die functioneel, comfortabel en mooi zijn. Deze combinatie maakt het dagelijks leven prettiger en zorgt, op een speciale manier, voor leefcomfort.

Leolux meubelen worden op maat gemaakt

De prachtige designmeubelen van Leolux worden voor u op maat gemaakt. Je kunt wel stellen dat meubels die speciaal voor de klant gemaakt worden, de stijl en het karakter van de klant het beste weerspiegelen. Zulke meubelen zijn de ideale keuze voor iemand die weet wat hij wil.

Stijlvol en modern

Leolux meubelen zijn bekend van enkele in het oog springende ontwerpen. De Pallone is waarschijnlijk het bekendste ontwerp, maar alle meubelen hebben een modern uiterlijk. Tegelijkertijd zijn de meubels comfortabel en tijdloos.

Leolux meubelen lopen voor op de concurrentie

Het is duidelijk dat ook producenten van merkmeubelen met elkaar concurreren. Verschillende fabrikanten proberen met hun product optimaal comfort, functionaliteit, luxe, stijl en beleving uit te dragen. Leolux meubelen gaat hierin een stap verder dan de meesten.

Leolux gebruikt alleen de beste materialen voor zijn meubels

Voor het vervaardigen van hun meubels gebruiken de ontwerpers van Leolux alleen de beste materialen. Dat kunnen materialen die al eeuwenlang bekend zijn en gebruikt worden, zoals bepaalde soorten hout. Ze maken echter ook gebruik van de modernste materialen van hoge kwaliteit, mogelijk gemaakt door moderne techniek.

De geschiedenis van Leolux meubelen

De fabriek is gevestigd in Venlo bestaat al sinds 1934, dus zo’n 85 jaar. In de jaren zestig vestigde het bedrijf zijn eerste showroom in Utrecht. Later is men begonnen om naar België en Duitsland te exporteren. Tegenwoordig werken er ongeveer 350 mensen bij het bedrijf.

Welke meubelen maakt Leolux?

Leolux maakt meubelen voor de woon- en eetkamer. Vooral zitmeubelen als banken en fauteuils, maar ook bijvoorbeeld eettafels. Naast meubelen kun je bij Leolux ook terecht voor bijvoorbeeld karpetten en kussens. Alles om je kamer echt van jezelf te maken.

De beste en eenvoudigste manieren om Leolux meubelen te bekijken

Je kunt de meubelen en andere producten van Leolux snel en eenvoudig van achter je computer online bekijken. Je kunt ook naar één van de vier toonzalen. Twee daarvan zijn in Nederland, in Eindhoven en Utrecht. De andere twee bevinden zich in Sint-Pieters-Leeuw in België en in Krefeld in Duitsland.