Waarom Utrecht een leuke stad is om te wonen

De stad Utrecht staat bekend vanwege de gezellige binnenstad, de cafés en kroegen en natuurlijk de Domtoren. Voor studenten is Utrecht ook de ideale plek om te wonen. De binnenstad en de gezelligheid dragen hier voor een groot deel aan bij, maar natuurlijk ook de mogelijkheden voor onderwijs die er geboden worden. Zo zijn er verschillende universiteiten en hogescholen te vinden. Niet alleen voor studenten, maar ook voor jonge gezinnen, stellen en ouderen heeft de stad veel te bieden. Naast de stad biedt de provincie Utrecht ook veel mogelijkheden om mooi te wonen. Zowel in de stad als in de provincie Utrecht zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van bestaande bouw en nieuwbouwprojecten.

Bezienswaardigheden en cultuur

De stad staat bekend vanwege de oude gebouwen en andere bezienswaardigheden. Het boegbeeld van Utrecht is natuurlijk de kenmerkende Domtoren. Naast deze toren zijn er tientallen kerken, kloosters en andere gebouwen die aan de historie van de stad herinneren. Voor de liefhebbers van musea is er ook genoeg te beleven in de stad. Zo is onder andere het Spoorwegmuseum en heet Nijntje museum hier gevestigd. Bekende locaties die bezocht kunnen worden voor een concert of een voorstelling zijn de Stadsschouwburg van Utrecht, het Beatrix Theater en TivoliVredenburg. Verder zijn er veel restaurants en cafés waar je terecht kunt voor gezellige momenten.

Huisvesting zoeken in Utrecht

De stad heeft veel mogelijkheden te bieden op het gebied van huisvesting. Voor elke doelgroep is er wel een type woning beschikbaar. De stad is opgedeeld in verschillende wijken met allemaal eigen kenmerkende bijzonderheden. Wie dicht bij het centrum van de stad wil wonen moet vaak genoegen nemen met een beneden-, een bovenwoning of een appartement. Ook voor studenten zijn er genoeg mogelijkheden te vinden. De wijken die verder van het centrum liggen bieden vaak meer mogelijkheden in de vorm van rijtjeswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande huizen. De prijzen voor het kopen of huren van een huis zijn ook afhankelijk van de locatie waar de woning zich bevindt. Dichter bij het centrum is zeer populair en vaak ook prijziger.

Nieuwbouw in Utrecht

Er is veel bestaande bouw in en om de stad Utrecht te vinden. Het is ook mogelijk om te zoeken naar een nieuwbouwwoning in deze mooie plaats. Nieuwbouw kan ook voor elke doelgroep die op zoek is naar een woning. Er worden altijd wel nieuwe woningen gebouwd zoals appartementen, rijtjeswoningen en vrijstaande huizen. Ben je op zoek naar een geschikte woning en wil je graag nieuwbouw? Dan kun je hier vast wel een woning in Utrecht vinden. Aan de hand van de wensen en de mogelijkheden die er zijn is het dan ook mogelijk om een geschikte nieuwbouwwoning te vinden in Utrecht.

woning vernieuwen

Hoe je woning binnen een mum van tijd weer gloednieuw lijkt

Voelt je huis niet meer als de jouwe? Dan kan het waarschijnlijk wel een opknapbeurt gebruiken. Mensen ontwikkelen hun stijl en smaken ook over tijd en dit kan na een tijdje ook weer veranderen. Het is dan natuurlijk fijn dat je huis mee kan veranderen met je nieuwe smaak. Vaak denken mensen dat een binnenrenovatie heel veel tijd in beslag neemt en mensen met een druk leven hebben hier natuurlijk geen tijd voor. Toch hoeft een dergelijke opknapbeurt helemaal niet zoveel tijd in beslag te nemen. Met slechts een paar kleine aanpassingen, kun je het huis al een compleet andere uitstraling geven. Wil je nou ook binnen een weekendje je huis een nieuwe frisse uitstraling geven? We geven je hieronder een paar tips.

Een likje verf
Een likje verf kan al wonderen doen voor je woning en dit neemt totaal niet veel tijd in beslag! Dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoeveel ruimtes je van plan bent om te schilderen, maar met een paar extra helpende handen kan die klus ook zo geklaard zijn. Door andere kleurcontrasten te gebruiken op je muren, kan je interieur ineens in een heel ander daglicht komen. Bovendien ontwikkelen kleuren zich ook door de jaren heen. Dat je een paar jaar geleden een mooie blauwe muur geweldig vond, hoeft niet te betekenen dat je dat nu nog steeds vindt. Probeer de dag voor het verven alle hoeken zoveel mogelijk af te plakken en de verf alvast in huis te halen. Wanneer de helpende handen dan arriveren, kunnen jullie meteen aan de slag.

Het zit hem in de details
Kleine details kunnen je huis al een compleet andere uitstraling geven. Het is altijd verstandig om grotere meubels in neutrale kleuren aan te schaffen, zodat over de jaren heen af en toe andere details in deze meubels verwerkt kunnen worden. Wanneer je over een neutrale grijze bank beschikt, kun je deze heel gemakkelijk aanpassen met een paar kussentjes en een leuk vloerkleed. Deze kun je vrij goedkoop aanpassen aan je nieuwe smaak. Dit hoeft in principe niet langer dan dag in beslag te nemen als je het uitzoeken en ophalen meerekent. Ook details als bloempotten, kaarsen, fotoframes kunnen als een wonder doen voor je interieur en moeten daarom zeker niet over het hoofd worden gezien.

Plan goed vooruit
Mocht je nou na al die kleine veranderingen nog steeds niet tevreden zijn, dan kun je altijd nog overwegen om toch een nieuw meubel te kopen. Hiervoor is voorbereiding het halve werk. Denk goed na over welk meubel volgens jou echt de sfeer verpest en kijk wat voor soort ontwerp je mooi zou vinden. Het is daarnaast ook handig om van te voren de afmetingen van het meubel te weten. Zo weet je of je wellicht een busje moet huren bij een autoverhuur, om zo zeker te zijn dat het past en wellicht om nog wat extra leuke decoraties erbij aan te schaffen.

Het hoeft niet veel te kosten
Omdat je al zo’n harde werker bent, is het natuurlijk zonde als hier teveel geld aan op gaat. Dit is daarnaast ook totaal niet nodig. Een likje verf of een paar decoraties hoeven sowieso niet veel te kosten. Voor een leuk kussen, kun je er ook voor kiezen om alleen een nieuwe kussenhoes te kopen en niet een geheel kussen. Bovendien hoeft het huren van een busje of iets grotere auto als vervoer ook niet duur te zijn. Via goedkoop auto huren heb je binnen mum van tijd voor niet al te veel geld voor een dag een mooi vervoersbusje.

Hiervan uitgaande, kan dus iedereen gemakkelijk en snel zijn huis een opknapbeurt geven. Je smaak zal over de tijd vast nog weleens veranderen, maar dan kun je voor nu in ieder geval weer tegenaan.

welke verlichting

Welke verlichting moet ik kopen?

Het kopen van verlichting is tegenwoordig een stuk ingewikkelder geworden dan een aantal jaar geleden. Daar waar je vroeger “gewoon” een lamp ging kopen, heb je nu legio keuzemogelijkheden die de keuze niet altijd makkelijker maken. Van verschillende soorten licht tot de verschillende werkingen. In deze blog geven wij tips welke verlichting je moet kopen.

1. Verlichting voor thuis

Als je op zoek bent naar verlichting voor thuis ben je waarschijnlijk op zoek naar verlichting die een bepaalde sfeer met zich meebrengt. Of het nu gaat om de woonkamer, eetkamer of slaapkamer, maakt weinig uit. De sfeer van de verlichting is hier belangrijk. Ga daarom op zoek naar verlichting met een warme licht temperatuur, welke wordt uitgedrukt in graden Kelvin (K). Ben je op zoek naar inbouwspots met een warme lichtkleur? Dan moet je kijken naar een K van 3000 of lager. Ben jij voor thuis op zoek naar verlichting voor een vochtige plek zoals boven het fornuis of in de badkamer? Dan is sfeer waarschijnlijk minder belangrijk dan de mate waarin de verlichting tegen vocht kan. Dit wordt weer uitgedrukt in IP waarde. Bepaal daarom eerst op welke plek je de verlichting gaat ophangen zodat je weet welke IP verlichting je nodig hebt.

2. Verlichting voor op kantoor

Daar waar verlichting voor thuis voornamelijk gaat over sfeer, is dat op een kantoor wel anders. Licht zorgt namelijk ook voor extra energie en concentratie. Op een kantoor zal je daarom geen inbouwspots vinden, maar eerder LED Panelen met een heldere licht temperatuur. Het voordeel van LED in een kantoor is dat je geen flikkerend licht meer hebt. Dat is iets wat met oude TL buizen nog wel regelmatig voorkomt. Flikkerend licht zorgt niet alleen voor een slechtere concentratie, maar kan ook nog eens leiden tot fysieke klachten zoals hoofdpijn.

3. Verlichting voor buiten

Naast de verlichting voor thuis of op kantoor heb je natuurlijk ook nog buiten verlichting. Denk hierbij aan tuinverlichting, veranda verlichting of verlichting voor in de schuur. Ook dit is niet hetzelfde als de verlichting van binnen. Ook hier moet je namelijk rekening houden met een hoge IP waarde om te voorkomen dat de verlichting kapot gaat door vocht. Daarnaast zijn er ook nog speciale lampen voor buiten, zoals verlichting met sensor. Deze zijn behalve energiezuinig ook nog eens goed als inbraakpreventie. Inbrekers schrikken namelijk van het licht dat na beweging aangaat, waarna ze zich waarschijnlijk uit de voeten maken.

 

 

Hoe wordt Solid Surface geproduceerd?

Solid Surface is een oppervlaktemateriaal met veel bijzondere eigenschappen. De toepassingen van dit product zijn dan ook eindeloos. Het is mogelijk om dit materiaal te gebruiken in keukens, badkamers en andere ruimtes waar bijvoorbeeld vocht komt kijken. Er wordt dan ook vaak gebruik gemaakt van Solid Surface in bedrijven als ziekenhuizen, scholen, restaurants en andere bedrijven. De eigenschappen zorgen ervoor dat het materiaal goed schoongehouden kan worden, makkelijk te plaatsen is, bijna niet kan beschadigen en niet poreus is. Zeer interessant natuurlijk, maar hoe wordt het materiaal gemaakt?

Productie

Solid Surface wordt gemaakt door een mix van verschillende componenten samen te voegen. Door de werkwijze van de producent is het dan ook mogelijk om nagenoeg elke bestelling op maat te maken. De mix die gemaakt wordt voor de productie van het materiaal bestaat uit een combinatie van polyesterhars en bauxietpoeder. Om voor een specifieke kleur te zorgen wordt er ook een kleurstof in elke gewenste kleur toegevoegd. Deze ingrediënten worden elkaar gemengd en vervolgens verhit tot een bepaalde temperatuur. De basis voor Solid Surface is nu gemaakt.

Verwerking

Het is nu belangrijk dat het halffabricaat zo verwerkt wordt tot een eindproduct. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden. De substantie kan in een mal worden geïnjecteerd zodat er een bepaalde vorm uit tevoorschijn komt. Dit kan allemaal op maat en volgens de wensen van de klant. Het is ook mogelijk om Solid Surface in platen te produceren zodat dit later kan worden verwerkt. Verder zijn er mogelijkheden tot het maken van blokken, bladen en andere vormen die in elke maat besteld kunnen worden. Als het materiaal verwerkt is moet het vervolgens uitharden. Dan kan het op maat worden gesneden en kunnen eventueel verschillende delen worden samengevoegd. Daarvoor wordt er gebruik gemaakt van een speciale lijm die ervoor zorgt dat de gelijmde delen als één geheel samenkomen zonder naden.

Plaatsen

Als deze verwerking helemaal klaar is, dan kan het materiaal naar de klant voor de plaatsing. Afhankelijk van de vorm en de eigenschappen kan het worden verwerkt in bijvoorbeeld een keuken of een badkamer. Doordat het materiaal bestand is tegen krassen, chemische stoffen en goed schoon te houden is, wordt het ook veel toegepast in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en de horeca. Het product wordt dan ook door professionals geïnstalleerd. Zo kan het zijn dat er ter plaatse nog aanpassingen moeten worden gedaan in de vorm van het op maat zagen van materiaal of bijwerken van het product. Met Solid Surface kun je jarenlang genieten van de beste kwaliteit op het gebied van oppervlaktematerialen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat er allemaal mogelijk is met dit product? Lees meer op de website van Marlan.com en laat je inspireren.

De juiste bank voor het hele gezin en jouw lifestyle

Het middelpunt van bijna iedere woonkamer is wel een bank. Dat is toch de plek waar je, naast je bed, het meeste van de tijd thuis doorbrengt. Hoe lekker is het niet om ’s avonds op de bank te kruipen met een televisieprogramma of een goed boek? Bij Homedeco kun je een een selectie verschillende banken vinden. De bank die jij kiest moet natuurlijk wel passen bij jouw levensstijl.

 

Veel bezoek
Als je een gezelligheidsmens bent die graag familie en vrienden over de vloer heeft dan kan een hoekbank heel geschikt zijn. Hier kun je veel mensen op kwijt en heb je ook nog eens een plek om uitgebreid te liggen als je eens een avondje alleen bent. Hoekbanken zijn er in verschillende maten. Je hebt hoekbanken voor 6, 8 of zelfs tien personen. En het voordeel van een hoekbank is dat er geen leuningen in de weg zitten en er dus altijd wel iemand bij kan schuiven. Spelletjesavonden, karaoke of gewoon even gezellig bij elkaar komen, met een hoekbank heb je altijd plek.

 

En stel samen
Als stel heb je niet veel nodig. Een tweezitsbank, hetzij met een stel leunstoelen, kan dan al genoeg zijn. Je creëert zo al snel een gezellige zithoek door bij de tweezitter en/of leunstoelen een koffietafel/salontafel en nog wat kleinere tafeltjes te plaatsen. Ook twee kleine banken of love Seats kunnen een fijne sfeer geven waarbij jullie knus bij elkaar kunnen zitten maar ook allebei een eigen plek kunt opzoeken. Daarnaast is het ook fijn wat extra zitplek te hebben voor het geval je eens wat gasten ontvangt. Daarvoor kun je ook een stel decoratieve stoelen aanschaffen die eens in de zoveel tijd eens gebruikt kunnen worden als je bezoek hebt.

 

Een gezin met jonge kinderen
Voor een gezin met jonge kinderen kunnen verschillende soorten banken geschikt zijn. Ook hier is de hoekbank weer een aardig alternatief omdat die genoeg ruimte biedt voor alle gezinsleden. Maar ook twee banken tegenover elkaar of hoeks op elkaar kunnen een goede optie zijn zodat iedereen een eigen plek heeft. Wel moet je aandacht schenken aan het soort materiaal waar de bank van is gemaakt. Leren banken zijn gemakkelijk schoon te houden maar ook vatbaar voor krassen. Met drukke kinderen die veel raggen op de bank is leer dus misschien niet het beste idee. Stof heeft dan weer als nadeel dat hij lastig te reinigen is als er per ongeluk een keer drinken of iets anders overheen gaat.

 

Een gezin met tieners
Tieners hebben ruimte voor zichzelf nodig. Dicht op elkaar zitten is dan juist wat je niet wilt. daarom kun je het beste verschillende zitplekken realiseren. Het meest voorkomende is een set van een driezitsbank en tweezitsbank al dan niet met een set bijpassende leunstoelen. Een andere optie is het in elkaar zetten van een hoekbank door middel van losse hockers. Op die manier heb je één grote bank waar je met z’n allen op kunt zitten maar ook losse componenten die je los kunt maken als je apart wilt zitten.

amsterdam

Verhuizen naar Amsterdam, waar houd je rekening mee?

Een verhuizing is sowieso al een hele klus, maar in een stad als Amsterdam kan het soms een werkelijk obstakel zijn. Het is in de stad niet raar om 5 trappen omhoog te moeten voordat je in je mooie huisje bent. In sommige panden is er niet eens een lift aanwezig, waardoor een buitendeur lift geregeld zal moeten worden om het bankstel naar boven te hijsen. Wanneer jij dus een prachtig appartementje in Amsterdam hebt weten te bemachtigen, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden. We geven je hieronder een kort overzicht.

Aan wie geef ik het door
Allereerst, is het natuurlijk belangrijk om je familie en vrienden op de hoogte te stellen van je verhuizing. Zij kunnen dan eventueel helpen met de verhuizing en kijken niet langer raar op als jij ineens een housewarming geeft. Naast je naasten, zul je het ook door moeten geven aan derden. De gemeente is hier een belangrijke van. Schrijf je op tijd in bij je nieuwe gemeente. Dit kan tegenwoordig heel gemakkelijk via een online formulier, waarnaar je adres gewijzigd zal worden. Indien je dit niet op tijd doet, kun je een dikke boete ontvangen. Zo wil niemand van start gaan in de nieuwe woning. Je kan bij de gemeente ook een overzicht aanvragen, waarin aan staat gegeven waar je adres nu is doorgevoerd. Zo kun je gemakkelijk zien aan wie of welk bedrijf jij persoonlijk je nieuwe adres nog moet doorgeven.

Ruimtes opmeten
Na de adreswijzigingen, kun je dan eindelijk aan de slag in je nieuwe huisje. De muren kunnen geverfd worden en de nieuwe vloer kan gelegd worden! Wees alleen niet te enthousiast met het aanschaffen van nieuwe meubels. Althans, nog niet. Amsterdamse appartementen hebben vaak beperkte ruimte en het is daarom belangrijk dat je elke ruimte in je huis goed opmeet. Schrijf deze afmetingen uit, zodat je voor jezelf van elke kamer een goed inzicht krijgt. Je kunt de meubels hier op aanpassen, zodat je huis geen volgepropte bom lijkt.

Interieur aanschaffen
Dan kan de pret eindelijk beginnen. Je weet hoe groot je ruimtes zijn en je kan eindelijk nieuw interieur aanschaffen. Leuk! Na wat catalogussen te hebben afgespeurd weet jij precies wat je wilt hebben. Toch kun je ook hier niet alles maar blindelings aanschaffen. Je moet je van te voren wel bedenken hoe je al deze spullen gaat vervoeren. Sommige woningspeciaalzaken hebben een bezorgservice, maar dat zit niet altijd bij de prijs inbegrepen. Het is daarom verstandig om van te voren te kijken wat voor jou goedkoper is. Je kan altijd zelf nog voor vervoer zorgen via auto huren amsterdam. Zo heb je gemakkelijk en snel een grotere auto of bus om je spullen in een keer te vervoeren.

Deze zaken niet alleen van toepassing wanneer je naar Amsterdam verhuist. Het is eigenlijk voor elke stad wel van toepassing. Je kan dus ook vervoer regelen via bijvoorbeeld auto huren rotterdam.

Woondecoratie brandwerend impregneren: hoe en waarom

In vrijwel ieder huis of kantoor zijn wel woondecoratie te vinden die bijzonder kwetsbaar zijn qua brandveiligheid. Een achilleshiel zeg maar of de zwakste schakel. Deze woondecoratie zien er wellicht fraai uit, maar brengen risico met zich mee. Ze vatten snel vlam, branden in rap tempo af en dragen bij aan de verspreiding van de brand.

Betekent dit dat we allemaal maar Spartaans moeten gaan wonen? Nee bepaald niet. Maar wel dat we bepaalde maatregelen in acht willen nemen om de risico’s tot een aanvaardbaar minimum terug te brengen. De meest voorname manier om dit voor elkaar te boksen is brandwerend impregneren.

Uitgelicht: http://www.royalsafety.nl/

Wanneer een woondecoratie object brandwerend geïmpregneerd is betekent dit voor de goede orde niet dat deze compleet ‘brand proof’ zou zijn. Zo werkt het niet. Wel is het zo dat deze dan een stuk minder snel zal afbranden waardoor de brand zich significant minder snel kan verspreiden. Dit verschaft extra tijd voor mensen om het pand te ontvluchten of om maatregelen te nemen om een grote catastrofale brand te voorkomen.

Leestip: http://www.royalsafety.nl/arbo-en-brandveiligheid-kennisbank/brandbeveiliging/brandvertragend-impregneren/

Enfin, je wilt extra oppassen met textiel woon objecten en decoratie. Niet alleen zijn deze uitermate brandbaar. Maar wanneer je goedkope middelen aanschaft om deze te bewerken zal dit een nadelige invloed hebben op het uiterlijk van deze objecten. Kies dus voor een hoogwaardig middel en bespaar hier niet op. Je wilt niet dat die prachtige bruine bank ineens grijs wordt. Door laagwaardige producten heeft brandvertragend impregneren bij sommigen wellicht een negatieve reputatie gekregen maar het is echt mogelijk om brandvertragend te impregneren zonder afbreuk te doen aan uiterlijk van meubels. Het is alleen zaak wat onderzoek hiernaar te doen. Je krijgt waar je voor betaald zoals het Nederlandse gezegde gaat. Investeer hier dus wat tijd en geld in en je hebt er verder niet veel omkijken meer naar.

bureautafel kopen

Nieuwe bureautafel kopen? Let hier op!

Een nieuwe bureautafel: eens in de zoveel tijd is het nodig. Je besteedt aardig wat tijd achter een bureau en daarom is het verstandig om van te voren goed te bedenken wat je belangrijk vindt aan een bureautafel. Lees daarom snel verder voor een aantal tips!

 

Kwaliteit

Je wil uiteraard niet een jaar na de aanschaf van je bureau een nieuwe moeten kopen. Voor een bureautafel kan je dan ook beter wat meer geld betalen. Je betaalt dan echt voor kwaliteit en zult later profijt van je investering hebben.

 

Blad

Het blad is een vrij belangrijk deel van je bureautafel. Ga je zware dingen op het bureau leggen? Houd er dan rekening mee dat je een bureau koopt met een hogere draagkracht. Ook het materiaal en de kleur zijn van belang. Sommige materialen zijn makkelijk schoon te houden en onderhoudsarm, terwijl op anderen heel snel stof te zien is en je dus sneller flink schoon moet maken.

 

Ergonomie

Een ander punt waar je zeker over na moet denken is de ergonomie. Je koopt een bureautafel om het te gebruiken en niet om er alleen naar de kijken. Het bureau moet dan ook wel fijn in gebruik zijn.

 

Wie te lang achter een bureau zit, heeft een hogere kans op klachten zoals rugklachten. Overweeg daarom eens om een in hoogte verstelbaar bureau te kopen. Zoals de naam het al zegt, is dit bureau in hoogte verstelbaar. Je kan het bureau dus zo instellen dat het de juiste hoogte heeft voor jou. Daarnaast kan je zittend en staand werken afwisselen. Dit zorgt er ook nog voor dat je lichaam actiever en geconcentreerder blijft.

 

Snelle en gratis levering

Misschien niet het eerste waar je aan denkt en ook niet het meeste belangrijke. Maar het is toch wel fijn als je bureau snel geleverd wordt. Daarnaast is een goede bureautafel wel een investering, dus als je geen extra verzendkosten hoeft te betalen is dat mooi meegenomen.

 

Bij bureaustoelexpress.nl vind je een groot aanbod bureautafels, deze worden snel en gratis geleverd. En mocht je nog een bijpassende stoel willen, dan ben je natuurlijk ook aan het juiste adres.

 

interieur meubels op maat

Nieuwe inrichting? Ga voor meubels op maat!

Is je inrichting (en dan met name je meubels) aan vervanging toe? Je zet waarschijnlijk direct koers in naar de dichtstbijzijnde woonboulervard. Gooi het eens over een andere boeg en ga voor meubels op maat! Benieuwd waarom dat zo’n goed idee is? Lees dan snel verder!

 

Al jouw wensen

Wanneer het om je woning gaat, ben je niet tevreden met minder dan je wensen. En logisch, je brengt immers veel tijd thuis door en als je thuis bent wil je je graag prettig voelen in je woning. Je meubels hebben hier veel invloed op.

 

Wanneer je niet tegenkomt wat je zoekt, ben je al snel geneigd om dan maar te kiezen wat er het dichtst in de buurt komt. Door te kiezen voor meubels op maat is dat niet meer nodig! Wanneer je gaat voor meubels op maat wordt alles precies zoals jij het in gedachten had. Je geeft je wensen door en de meubelmaker werkt het voor je uit in een creatief ontwerp. Tip: Kijk eens op Peterseninterieur.nl voor voorbeelden.

 

Persoonlijk

De meubelmaker maakt een ontwerp dat persoonlijk voor jou is gemaakt. Heb je dus ergens een vreemde hoek in je woning en weet je niet goed wat je er mee moet? Een kast op maat kan hier dan uitkomst bieden. Er wordt naar jouw wensen en naar jouw woning gekeken en hier wordt alles op aangepast.

 

Een uniek stuk

Omdat jij het meubel ontworpen hebt, is het geheel volgens jouw smaak. Nu heeft bijna niemand precies dezelfde smaak en jouw meubels zijn alleen voor jou gemaakt. Je hebt dus een uniek stuk in huis!

Je kunt er ook voor kiezen om een tafel op maat te laten maken en deze het centrale punt in de kamer te maken. Alle aandacht gaat dan uit naar jouw unieke meubel.

 

Hoge kwaliteit

Wanneer je de meubels bij laat maken, krijg je meubels van een hoge kwaliteit. De meubels gaan lang mee en worden vaak ook van duurzame materialen gemaakt, geen plastic maar hout of beton. Op deze manier heb jij een mooie inrichting en zijn je meubels ook nog eens beter voor het milieu.

 

bureau kopen

Een elektrisch zit-sta bureau: de voordelen

Het klinkt ontzettend luxueus en eigenlijk is dat het ook wel een beetje: een elektrisch zit-sta bureau. Toch zijn zit-sta bureaus bij steeds meer kantoren te vinden.

 

Dat komt omdat een zit-sta bureau sowieso veel voordelen heeft, een elektrisch zit-sta bureau heeft er nog net wat extra. Lees snel verder voor de voordelen van een zit-sta bureau.

 

Gezondheid

Zoals de naam van het bureau al zegt: je kunt erachter zitten en staan. Dit heeft veel voordelen voor je gezondheid. Te lang zitten kan namelijk zorgen voor verschillende klachten zoals rugklachten en zelfs diabetes.

 

Ook het feit dat het in hoogte verstelbaar is, is voordelig voor je gezondheid. Je kan het bureau precies afstellen op de hoogte die goed is voor jouw werkhouding. Ook wanneer je dus zit tijdens het werken, zal je een goede werkhouding hebben en geen klachten krijgen.

 

Elektrisch of handmatig

Een elektrisch zit-sta bureau is iets duurder dan een handmatig verstelbaar bureau, maar heeft ook meer voordelen.

 

Allereerst bespaart het je tijd. Aan het begin is het nog wel grappig om je bureau met een slinger handmatig omhoog te draaien, maar na meerdere keren per dag wordt het toch een stuk vervelender. Een elektrisch bureau gaat een stuk sneller op en neer.

 

Het bureau maakt geen lawaai en is netjes afgewerkt. De stille motoren zitten namelijk in de poten en ook de kabels worden hierin opgeborgen. Je hebt tijdens het werk dus geen last van kabels die in de weg zitten.

 

De Flex 3 elektrisch zit-sta bureau

De Flex 3 is zo’n elektrisch zit-sta bureau. Je kunt deze in verschillende uitvoeringen kopen. Zo zijn er alleen al 16 bladkleuren waar je uit kan kiezen. Daarnaast kan je kiezen voor een enkel bureau of een duo-bench bureau. Dit betekent dat het bureau ruimte biedt voor twee werkplekken.

 

Ook op het gebied van de hoogte zijn er meerdere mogelijkheden. Zo is het bureau in hoogte verstelbaar tussen de 65 en 125 centimeter. Verder kan je ervoor kiezen om een schakelaar te installeren die de gewenste hoogtes onthoudt. Op deze manier weet je zeker dat je op de goede hoogte aan het werk bent.


Post navigation